BedbeD

COMPANIA TMG

CINE ESTE COMPANIA TMG?

Transport Municipal Group (TMG) — operator de publicitate mobilă în Moldova care plasează publicitate pe mijloacele de transport, precum și spoturi video în transportul în comun din țară în 5 mari orașe din Moldova (Chișinău,Bălți,Tiraspol, Comrat,Orhei).

În anul 2015 a avut loc lansarea structurii media Transport Municipal Group (TMG- Moldova), instituită de doi operatori de pe piața de publicitate mobilă: compania www.troleibuz.md (inst. în 2006) și compania www.autobuz.md (inst. În 2011).
Asocierea celor doi operatori presupune crearea pentru consumatorul de publicitate, interesat de serviciile noastre, o ofertă unică și mai comodă în domeniul publicității pe mijloacele de transport în Moldova și va urca sectorul publicității mobile la un nou nivel.

Pe durata a 11 ani de activitate ambele companii au dezvoltat afacerea publicității mobile, reprezentînd structuri de publicitate cu baze de producție și clienți proprii, cu contracte pe termen lung de plasare a publicității, încheiate cu serviciile municipale din Chișinău (2005),Bălți(2008), Tiraspol(2013) și Comrat (2015).

PUBLICITATEA PE MIGLOACELE DE TRANSPORT CU TMG

Publicitatea pe mijloacele de transport cu TMG presupune garantarea unei calități unice, a termenilor și tehnoogiilor propuse de companiile de publicitate pe mijloacele de transport în comun în orice oraș selectat de Dvs. în Moldova.

STANDARDUL TMG

Standardul TMG reprezintă un sistem unic de publicitate pe și în interiorul mijloacelor de transport de la decorare integrală cu un singur brand pîna la formate mai economicoase.

OBIECTIVUL TMG

TMG își propune crearea unei publicități de calitate pe mijloacele de transport, asigurînd clienților un salt efectiv în dezvoltare și un indice înalt de profitabilitate a investițiilor (ROI)

PUBLICITATEA PE MIJLOACELE DE TRANSPORT CU NOI PRESUPUNE:

  • Experiență notorie în domeniu,peste 250 de proiecte
  • Contracte cu cei mai mari transportatori de călători
  • Bază de producție proprie , calitate înaltă de imprimare și montare a mateialelor publicitare
  • Toate formatele de publicitate pe mijloacele de transport terestre ( de la 0,2 m² pînă la 50 m²)
  • Orice tip de program de rută (cu grad înalt de acoperire sau cu arondare la punctele de vînzări)
  • Proiecte neconvenționale (extendere iluminate,decorări integrale cu un unsingur brand, BTL și altele)